Dom > Vijesti > Sadržaj

VIBRACIJA METODA LIJEČENJA OD CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Jul 26, 2016
Source:

Vibracija je jedan od glavnih faktora utječe na mjerni stroj preciznosti i stabilnosti, kako bi CMM kako bi se osiguralo dovoljno točnost, potrebno je stvoriti pogodno okruženje za mjerenje stroj.


Ako CMM instalacije gdje su uvelike pod utjecajem vibracija, nastojimo usvojiti način temelj liječenja (točke m užljebine, izolacija rov), ali metoda izolacije je očigledan nedostatak (kao što su CMM preciznost proizvoda ne može biti prekoračen, i korištenje okoliša, ako korisnik u podu očito ne može usvojiti temelj shema), pojava prigušivanje mehanizam je napravio za neprimjerenost temelj vibracija.


Nano preciznosti autonomne dizajn patenta tehnologije--CMM prigušivanje mehanizam. Instalaciju jednostavan i zgodan. Stavite gumenu podlogu u gornjem dijelu i niže prigušivanje gumeni blok matrica, umetanje dva Umetnite jedno na drugo koristeći gore i dolje vodič Postova kako bi se osiguralo mjesto. Četiri otvora sa navojima na dvije matrice podloge mogu biti povezani prigušenja CMM ili tlo. Kvadrilaterala je opremljen vodič stup, koji se može učinkovito spriječiti rušenje ili prevrtanja zbog jednostranog sila prigušenja uređaja.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.