Dom > Vijesti > Sadržaj

RAZLIKA EBTWEEN FULL-AUTO I POLU-AUTO CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Jul 22, 2016
Source:


Tri CMM, u stvari, mogu se podijeliti u tip pun-automatski, poluautomatski i ručno. Automatski potpuno kontrolira Računalo, dok je priručnik je potpuno kontroliran od strane umjetne. I polu-automatski je bez potpuno automatski okretni igla glavu i kontrolu sistema, tako dugo kao kada trebate promijeniti iglu kut, morate ručno promijeniti kut sonda. Pustiti nas znati o razlici između polu-automatski i potpuno automatski!


A. razlika u cijeni

Iz perspektive kupca, prva briga trebala biti razlika u cijeni, Sonda glavu poluautomatskom CMM se razlikuje od to pun-automatski sam sebe. Priručnik je jeftiniji od automatskog...

B. točnost mjerenja

U odnosu na cijenu, točnosti mjerenja jejedan od vrijednosnice koje možete testirati proizvod bez obzira osposobljen, tako da veća točnost može dovesti do bolje kvalitete. Polu-automatski, zbog potrebe za umjetnom prilagoditi testa, može imati neke pogreške u procesu mjerenja. Pun-automatski potpuno kontrolira PC, što uvelike smanjuje čovjek napravio pogrešku. Dakle relativno točnost automatskog CMM je veći nego što je polu-automatski CMM.

C. proizvoditi učinkovitosti

Korijen poduzeće je efikasnost osim kvalitete. Pun-automatski CMM upravlja kompjuter u procesu mjerenja, koje samo treba inžinjer postavi pred računalo i staviti u program. Dok je polu-automatski CMM, zbog utjecaja manualni test. Sve dok je potrebno transformirati Sonda glavu ručno, polu-automatski CMM ima manje prednosti od one pun-automatski.

Predstavljamo razlika između navedenih poluautomatskom i pun-automatski CMM. Zapravo ne mogu reći koji je bolji jer je izbor između pun-automatski i poluautomatski isključivo zbog stvarne situacije. Ne možemo generalizirati.Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.