Dom > Vijesti > Sadržaj

Uvođenje mjerne mašine za koordinate

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Nov 23, 2017
Source:

Prema razvoju koordinatne mjerne mašine, doprinosi razvoju tehnologije i razvoju instrumenta na razne načine. Koordinaciona mjerna mašina može bolje postići razvoj kada drži centar razvoja, a takođe i razumije vrijednost celog polja.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Profesionalnim softverom za merenje, možemo procijeniti karakteristike oblika kroz ove tačke i izračunati njegovu veličinu i poziciju. Instrument za merenje koordinata se može koristiti za sakupljanje podataka tačke razdvajanja pomoću metode slične sonde za pokretanje. Sonda za skeniranje trodimenzionalnog mernog instrumenta ima dobru prirodnu frekvenciju, nema motornu ili mehaničku strukturu, pogodnu za skeniranje velikom brzinom. Sistem precizne izolacije optičkog skeniranja sonde, može direktno odražavati odstupanje sonde, sa boljom preciznošću i brzim dinamičkim odgovorom.

Mašina za koordinatnu merenje ima razne konfiguracije i rešenja za senzor visokog tačnog skeniranja, koji se može primeniti na različite veličine i konfiguracije CMM. Glatka glatka glava visoke preciznosti je vrlo pogodna za sakupljanje podataka konture velike brzine kutije i složenog oblika.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.