Razlika između CMM i normalno mjerenje (II)

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Oct 17, 2016
Source:

Pozicija pogreška je povezana s stvarna veličina faktora na promjene elemenata se mjeri. Kao mjerilo stvarni dijelovi također ima oblik pogreške, tako to treba simulirati mjerilo elemenata u konvencionalnim mjerenja, koje obično koristite na površinu s dovoljno oblika.

Pri korištenjutri koordinirati mjerni stroj, samo moramo izmjeriti nekoliko koordinata točaka na komad, a zatim paralelno greška može se izračunati pomoću kompjutera. Mjerenje preciznosti ovisi točnost CMM, to nema nikakve veze s artefaktima Placea, to bliže stvarnoj situaciji dijelova testira.

Površinska mjerenja mogu se podijeliti u dvije vrste: jedno je teorija izmjerenog površinskih oblika poznat, onda procijeniti stvarne površine, u stvari često zahtijeva mjerenje zakrivljena površina profila pogreške; Druga je teorija zakrivljenu površinu oblika je nepoznato, prema stvarne izmjerene podatke prikladno površinu teorije. Konvencionalna metoda se uglavnom koristi za prve vrste mjerenja.

Tijekom mjerenja pomoću CMM, samo treba staviti dijelove da se testira na radni stol, točan razmještaj i poravnanje, Mjerimo nekoliko bodova u režim ručnog mjerenja, i Usporedba rezultata mjerenja s teoretske konture.

Konvencionalna metoda mjerenja ima ne samo siromašni ponovljivost ali niske mjerenje učinkovitosti. Tri koordinatni mjerni stroj je teže svladati nego konvencionalni mjerni instrumenti, ali mogu mjeriti geometrija veličine i oblika istovremeno. U poziciji pogreška u mjerenju, ne treba koristiti pomoćni uređaj za pretvaranje mjerilo. Štoviše CMM je savisoke točnosti mjerenjai mjerenje učinkovitosti, što je potrebno za proizvodnju test kvalitete.


Molimo obavijestite nas ako bilo koje quesrions ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.