Razvoj 3D dimenzionalni Mjerni alat (III)

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Oct 27, 2016
Source:

D. beskontaktni Mjerni

Beskontaktni metoda za mjerenje trodimenzionalni izradak je uglavnom se odnosi na optička metoda. Postoji prisutnost mjerenja sila u utradicionalni kontakt mjerenjametoda. Ako u dugo mjerenja vremena treba kompenzacija radijusa sonde. Ali Optički beskontaktni mjerne tehnologije uspješno naći rješenje navedenih problema i cijenjen zbog svoje visoke odgovor, visoke rezolucije. Sa svim vrstama visoke performanse komponenti kao što su poluvodički laser, naboj – coupled uređaj, senzor slike, pojava pozicija osjetljive uređaje i tako dalje, Optički beskontaktni mjerni tehnologija postaje brz razvoj. U posljednjih nekoliko godina, sve vrste ofoptical mjerenja tehnologija je postigla veliki napredak u svom određenom području.

Lasersko skeniranje metode je usvojen u Optički poznati trokut, sa naboj – coupled uređajem ili sa smislom za položaj osjetljivih uređaja provesti izradu digitalne laserske slika. Temelju CCD senzor, što izbjegavati održati kolektivno skidanje točka refleksija i raspršenje svjetla, i rezoluciju od jednog piksela je visoka. Tako pomoću CCD može dobiti veće točnosti mjerenja.

U cjelini, kako bi se osigurala uVisoka točnostmjerenja, kalibracije treba testirati na površini što sličan to površina objekta.


Molimo stvariiz nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.