Kako očistiti prorezom vladar CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Sep 02, 2016
Source:

Visoko precizni koordinatni mjerni stroj je potrebno raditi u prašine zatvorenim prostorima, temperatura mora biti kontrolirana između 18 do 22 stupnjeva, vlažnost zraka između 40% i 70% pod kontrolom. Dakle mjerenje okruženje mora biti instaliran sa pogodna klima uređaja. Uvjetni korisnik može izabrati to uvesti koga u službu za kosu kako bi osigurali kvalitetu zraka. Iakotri koordinate mjerni stroj u tako dobro okruženje, prorezom vladara i dalje trebate učiniti redovito održavanje. Ovo bi se osigurala točnost mjerenja i produžiti vijek trajanja tri koordinate mjerni instrument.

Rešetka vladar je preciznost mjerenja komponenti, održavanje igra veliku ulogu u poboljšanju mjerne preciznosti. Udarci su bilješke na pravi način očistiti prorezom ravnalo:

Prvo, umočiti u upijajuće loptu dehidriran alkoholom, uzeti upijajući loptu brisanje s jedne strane vladar prorezom na drugu stranu, i zamijenili ga sa čisti pamuk loptu za brisanje opet. Pamuk loptu ne može ponovno koristiti, i ne smijemo obrisati nazad. Posebno Pazite da ne da ne dira glavu čitanja u procesu brisala. Jer čitajući glava se koristi za čitanje iritantna Kalibracija senzora, njegova lokacija i udaljenost od prorezom precizno prilagođavaju. Ako te stvari se mijenjaju, to će uzrokovati čitanje pogreške koje mogu pokrenuti sustav, pa budite sigurni da obratite pozornost na to; I nemoj da buka pamučna vlakna štap na rešetci, vlakna adsorpcija će proizvesti elektrostatski utjecati na čitanje glavu. Često prorezom vladar trebao biti izbrisan, četvrtina ili pola godinu je u redu.

Za Renishaw otvoren prorezom vladara, je vrsta zaštitnog filma na sloj prorezom vladar. Ako želite očistiti, umočiti u flannelette sa vodom pase ili obrisati s bezvodnog etanola. Ali kvalitet bezvodnog etanola mora biti visoka, koja ne smije sadržavati metanol, jer metanol je korozijski zaštitnog filma.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.