Postupak prije početka na CMM

Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd | Updated: Sep 19, 2016
Source:

3D mjerni instrument je vrsta precizni mjerni stroj. Točnost je ključna, ali točnost ne samo biti odlučeno od strane samog stroja kao što su njegova okvira, Sonda i sl., također biti odlučeno od strane okoline i operativnih vještina. Slijedi su neke bilješke o operaciji prije početka na CMM.

Vodič željeznicom obrada preciznost 3D mjerni stroj je visoka i njegovu udaljenost između putanju zraka je mala. Ako ima prašine ili drugih nečistoća na vodiču, će uzrokovati plin Imajući i vodič željeznicom nule. Tako je vodič treba očistiti svaki put prije puštanja u pogon. Metalne ograde treba čistiti obrišite benzin zrakoplovstva (120 ili 180 # benzin) i granita vodič treba čistiti bezvodni alkohol.

Zapamtite to, ne može dati bilo koji napor plin Imajući u procesu održavanja; Mjerni stroj čak i ako ne koristi za dugo vremena, također treba održavati vlažnost učinkovit Temperatura okoline. Stoga, predlažem za obavljanje redovne klimu odvlaživanje kako biste spriječili oštećenja od mjerni stroj pod visoke temperature i vlažnosti okoline;

Ako tri koordinatni mjerni stroj se ne koriste za dugo vremena, to bi trebao biti pripremljen prije početka rada: kontrolu unutarnje temperature i vlažnosti (za 24 sata), u vlažnom okruženju također treba redovito otvoriti električni kontrolni kabinet osigurati pločica je potpuno suh i izbjegla šteta zbog vlažnom kad iznenada punjenja. Onda provjeri dovod zraka, napajanje. To je bolje podesiti napon stabiliziranog izvora.

Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Sian nacionalnih civilnih Aerospace baze, Xi'an Grad, provinciji Shaanxi, Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Autorsko pravo © Nano (Xi'an) mjeriteljstvo Co., Ltd Sva prava pridržana.